Een website of programma toestaan op verzoek van een kind

Het kind kan toestemming vragen om een verboden website te bezoeken of om een verboden programma te gebruiken. Dankzij deze functie kunt u indien nodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids onderweg aanpassen.

Hoe werkt het

Wanneer uw kind een verboden website of programma probeert te openen, blokkeert Kaspersky Safe Kids die poging en toont het een melding. Uw kind kan klikken op Toestemming vragen om toegang tot de verboden website of het verboden programma te vragen. Het verzoek wordt automatisch weergegeven in My Kaspersky en op uw smartphone of tablet waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd.

U deelt uw beslissing aan het kind mee via op de knoppen Toestaan of Weigeren. Uw beslissing wordt automatisch weergegeven op de computer van uw kind.

Automatische wijzigingen aan instellingen van Kaspersky Safe Kids

Goedgekeurde websites en programma's worden automatisch toegevoegd aan de lijst met uitzonderingen en zijn voortaan toegestaan voor uw kind. Als u uw beslissing wilt wijzigen, kunt u een website of programma verwijderen uit de lijst met uitzonderingen. Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.